Παράδεισος Ανάφη

Δωμάτια Ανάφη Κυκλάδες

Καλως ήρθατε στα δωμάτια Παράδεισος Ανάφη

Τα Δωμάτια Παράδεισος Ανάφη βρίσκονται στο κέντρο του χωριου!
Eυκολη πρόσβαση απο τη στάση του δημοτικού λεωφορείου και στο πάρκινγκ της χώρας. Ξεχωρίζουν για την απέραντη θέα αλλά και για το φιλικό και ήσυχο περιβάλλον τους. Τα δωμάτια είναι χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής των Κυκλάδων και προσφέρουν στους επισκέπτες τους 9 δωμάτια δίκλινα και  ένα τρίκλινο. Παραδεισένια διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις απέναντι απο τον βράχο του μοναστηριού και με ανεπανάληπτο φόντο την ανατολή. Μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ονειρεμένες στιγμές της ζωής σας στον “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” με θέα το απέραντο γαλάζιο του αιγαίου. Τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα , ψυγείο, τηλεόραση, aircontision σε λογικές τιμές και με φιλική εξυπηρέτηση.
Η εταιρεία διαθέτει και καφε μπαρ, το “Βυθό”, στη χώρα Ανάφης. Ανοιχτά όλο τον χρόνο.
Τα Δωμάτια Παράδεισος λειτουργούν όλο το χρόνο και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους όσους επιθυμούν διακοπές στην Ανάφη.

Λίγα λόγια για το νησί ‘Ανάφη’

ΧΩΡΑ

Πυκνοδομημένος ο οικισμός, έλκει την καταγωγή του από τα μεσαιωνικά χρόνια. Απλώνεται αμφιθεατρικά πάνω από το λιμάνι, σε υψόμετρο 260 μέτρων.

Πεζοί κυκλοφορούν ελεύθερα, αφού σαν παραδοσιακός οικισμός η Χώρα δεν είναι προσπελάσιμη από τροχοφόρα. Ταβέρνες, ψησταριά, φούρνος, παντοπωλείο και μπάρ, καλύπτουν τις ανάγκες του ντόπιου πληθυσμού και των επισκεπτών. Η διαμονή των τελευταίων εξυπηρετείται από αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

ΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΟΣ

Ορατός από όπου κι αν στέκεται κανείς στο νησί ο Κάλαμος, στο νοτιοανατολικό τμήμα του 22 χλμ. από τη Χώρα, αποτελεί ένα θεσπέσιο μνημείο της φύσης και, αναμφίβολα, το στολίδι της Ανάφης. Πρόκειται για έναν επιβλητικό ασβεστολιθικό βράχο ύψους 460 μ. που συνδέεται με το υπόλοιπο νησί μέσω ενός μικρού ισθμού. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος της Μεσογείου βράχος, μετά το Γιβραλτάρ.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Το Κλεισίδι είναι από τις πιο όμορφες και κοντινές στο λιμάνι αμμουδιές, είναι ιδανική για μικρά παιδιά. Ξεχωρίζουν επίσης το Κατσούνι, η Φλαμουρού, ο Ρούκουνας και το Μοναστήρι, όλες με ωραία, άμμο.

Φωτογραφίες απο το νησί & τα δωμάτια ‘Παράδεισος’

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Ονομα: Ουρανία Κολυδά
Διεύθηνση: Χώρα, Ανάφης
Τηλέφωνο: 2286061243
Κινητό: +30 6983159482

Email: mkolyda@yahoo.gr

Συναλλαγές:

Στην Ανάφη δεν υπάρχουν τράπεζες. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω ενός ATM το οποίο βρίσκεται στο Λιμάνι.

© 2018 | Paradeisos Anafi Rooms | Κατασκευή Website Νικολινάκος Ακης npctech.gr